Lezing Jelko Arts: “Hoe bijen de ruimte vullen.”

Jelko Arts presenteert op 29 september in Señor Hernandez de stripnovelle ‘Hoe bijen de ruimte vullen’, zijn chapbook over bijzondere hobby’s waarin mensen zichzelf kunnen verliezen. Jelko bouwt werelden van lego en zijn vader is imker. Beiden gaan volledig op in hun eigen hobby, maar ondanks die overeenkomst vinden ze elkaar niet. Het lukt ze niet hun liefde voor lego en bijen met elkaar en hun omgeving te delen. Als Jelko naar een beurs in Keulen afreist wordt hij geconfronteerd met zijn onvermogen tot werkelijk contact.

Jelko geeft een korte performance en houdt een signeersessie. Zorg dus dat je om 15:00 present bent! Thee met honing gegarandeerd. Toegang gratis!

Meer info: https://www.facebook.com/events/232071830812160/

Geef een reactie