BTW verhoging per 1 januari 2019

Gelukkig nieuwjaar met een BTW verhoging.

Ten eerst wensen we namens directie, medewerkers, inpak crew en andere medewerkers 😉 een ieder een heel voorspoedig en natuurlijk strip-rijk 2019!

Onze vrinden van kabinet Rutten 3 hebben echter in hun oneindige wijsheid besloten per 1 januari 2019 de BTW van 6% naar 9% te verhogen. Sommige distributeurs hebben gemeend daarop hun prijzen aan te moeten passen.

Wij zijn dus hard bezig alles aan te passen. Dat zal hopelijk morgen (3-1-2019) afgerond zijn. Er kunnen door wat administratieve inconsequenties wat foutjes insluipen. Gaarne begrip hiervoor. Voor openstaande betaalde orders betekent het niets. Je bestelling wordt tegen het oude tarief geleverd. Bij nieuwe bestellingen / betalingen rekenen wij het nieuwe tarief. Zowel in de winkel als in de webshop.

Mocht je vragen hebben dan horen we dat graag.

Dank voor je begrip en vast tot snel! hartelijke groet, Jorick en Jean-Paul

Geef een reactie