Uncle Hernandez needs you!

Beste klant,

Gezond blijven en tegelijkertijd het hoofd boven water houden zijn uiteraard de 2 voornaamste zaken op het moment. Ook wij doen er uiteraard alles aan om op een veilige manier je onze prachtige waar aan te kunnen bieden. In de winkel houden we afstand en wassen onze handen regelmatig. Verder maken we ons pinapparaat en toonbank meerdere keren per dag schoon. Je blijft dus van harte welkom in onze winkel!

Uiteraard hebben we alle begrip voor de thuisblijvers. Desondanks is dit voor ons een zware tijd zonder precedent die we zo goed mogelijk proberen te overleven. Daar hebben we jullie steun bij nodig uiteraard! We zouden het dan ook heel fijn vinden indien je niet naar de winkel kunt komen en toch graag voorzien blijft van je dosis strips, comics of manga, je online bij ons winkelt.

Om je tegemoet te komen is de aankomende tijd de verzending gratis bij besteding van €50,00 of meer. Uiteraard kun je ook een bestelling plaatsen en betalen, maar die later afhalen.

Een andere optie is cadeaubonnen aan te schaffen en die later te verzilveren. De cadeaubonnen vind je natuurlijk online. Deze versturen we gratis binnen Nederland. Bij het afrekenen kun je boven in het scherm als koring “cadeaubon” invoeren. Ook de cadeaubonnen kun je natuurlijk op een later tijdstip komen afhalen.

https://senorhernandez.com/product-tag/cadeaubon/

Door bovenstaande hulp kunnen we onze rekeningen blijven betalen en jullie tot in lengte van jaren van allerhande beeldverhalen blijven voorzien.

Hartstikke bedankt!

Geef een reactie