Verzendkosten:

Nederland: bestelling tot €100,00 -> €4,00 porto

Bestelling boven €100,00 -> gratis porto

België: Ongeacht gewicht / bedrag -> €9,00 porto

Algemene voorwaarden:

Dank voor je aankoop! We zien graag een mes wat aan twee kanten snijdt. Een zeer tevreden (kant 1), maar ook terugkerende klant (kant 2). We willen je natuurlijk zo snel en zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom…

Nieuwe strips, comics / tpb’s, manga’s en LP’s.

  1. Niet tevreden geld terug. Altijd en om wat voor reden dan ook! Heb je een boek dubbel gekocht, de verkeerde besteld of heb je je bedacht? Dan krijg je het aankoopbedrag gewoon terug. De boeken dienen echter wel in nieuwstaat bij ons terug te komen. Daarna storten we het aankoopbedrag direct terug. (De terugstuurtermijn is 14 dagen, maar een dag meer of minder is nooit een probleem). Neem wel van te voren even contact met ons op. Let op! We verlenen geen restitutie op de verzendkosten (heen en terug) bij bovenstaande gevallen.
  2. Het aankoopbedrag plus (de goedkoopst mogelijke!) porto krijg je natuurlijk wel terug als wij de verkeerde titel opsturen of het boek beschadigd is. We sturen dan een vervangend exemplaar, uiteraard zonder extra kosten, naar je toe. Dit geldt alleen voor nieuwe strips, comics / tpb’s, manga’s, merchandise en LP’s.
  3. We doen ons best de website zo up to date mogelijk te houden. Het zou echter kunnen zijn dat een titel inmiddels van prijs is veranderd. Helaas moeten we je dan de door de uitgever bepaalde prijs rekenen. We proberen uiteraard alles zo accuraat mogelijk weer te geven. Er kunnen echter typfouten of incorrecte informatie weergegeven worden. Dat doet echter niet af en de staat van het item. Helaas komt het voor dat een item nog wel als beschikbaar op de website staat, maar inmiddels is uitverkocht. Excuus daarvoor!Uiteraard kun je daarvoor een vervangend item kiezen. Lukt dat niet dan maken we het aankoopbedrag natuurlijk direct terug over. We nemen natuurlijk contact met je op.

2e hands

  1. 2e hands boeken zijn indien er geen beschrijving bij het item staat, altijd in minimaal goede tot bijna nieuwstaat. Ook dan geldt: indien je niet tevreden bent of toch een verkeerd item besteld hebt, geld terug. (De terugstuurtermijn is 14 dagen, maar een dag meer of minder is nooit een probleem). Neem wel van te voren even contact met ons op. De verzendkosten (heen en terug) krijg je echter niet gerestitueerd.
  2. De (de goedkoopst mogelijke!) verzendkosten (heen en terug) krijg je natuurlijk wel gerestitueerd als we het verkeerde item hebben opgestuurd of een grove onvolkomenheid van het boek over het hoofd hebben gezien. Een scheur of ontbrekende pagina bijvoorbeeld. Dit geldt niet voor vouwen, naam op het schutblad, vergeling van cover of binnenwerk en andere normale gebruikssporen of sporen van ouderdom.
  3. Uiteraard proberen we zoveel en goed mogelijk te beschrijven. Er kunnen echter geen rechten ontleend worden aan de beschrijving, of het ontbreken daarvan, van een item. Wil je zeker weten dat een item aan bepaalde verwachtingen voldoet? Laat het ons weten bij je bestelling of vraag van te voren naar de staat van het boek.

Privacy en gebruik van je account

  1. Om te beginnen, je gegevens zullen nooit, of om wat voor reden dan ook gedeeld worden met wie dan ook. We gebruiken je adresgegevens louter en alleen om het pakket te versturen en verder niets. We versturen bijna altijd via Fietskoeriers / DHL. Zij gebruiken je mailadres om je te kunnen voorzien van track and trace.
  2. Indien je een account op de website aanmaakt blijven je adresgegevens in ons systeem staan. Ook dan gebruiken we die gegevens alleen om je pakket te versturen en verder niks. Je kunt zelf inloggen en hoeft je adres etc. dus niet elke keer opnieuw in te vullen. Je kunt dan ook een wensenlijst bijhouden, items voor later in je winkelmandje laten staan, etc.
  3. Mocht je dit liever niet willen dan kun je natuurlijk ook als gast afrekenen. Je vult dan je adresgegevens in zodat wij het pakket naar je kunnen versturen. Na je bestelling worden deze gegevens niet bewaard in het systeem. Je moet dan wel bij elke volgende bestelling opnieuw je adres invullen.
  4. Mocht je vragen hebben, laat het ons weten! Op- en aanmerkingen horen we graag. Evenals verbeterpunten natuurlijk.

Nogmaals dank en alvast veel leesplezier! Hartelijke groet, Jorick en Jean-Paul